Nieuwsbrief Randonaero Adventures

Randonaero verstuurt verschillende nieuwsbrieven. Hier kun je je aanmelden voor één of meerdere onderwerpen. Sta je eenmaal op de lijst, dan kun je zelf je e-mailvoorkeuren bijhouden. In elke mail die we sturen staat een link naar je voorkeuren en naar de afmeldpagina.

De algemene schoolmaillijst is voor al het nieuws over de school, het lesprogramma en belangrijke informatie over vlieguitrusting. Wil je de agenda, uitnodigingen voor feestjes als de vlieghap en belangrijke veiligheidsberichten niet missen, zet dan daar een vinkje. De berichten verschijnen een paar keer per jaar, als er nieuws te melden is.

De soarmaillijst is voor mensen die willen leren soaren. Bij ons kan dat zodra je een eigen vlieguitrusting hebt en je redelijk kunt sturen. Met deze maillijst houden we je op de hoogte over onze soardagen.  Meer informatie over onze soarlessen en de kosten staat op www.deltavliegschool.com/soaren. Daar vind je ook onze algemene voorwaarden. Van november tot maart kun je wekelijks één of meerde e-mails verwachten over het soaren. In de rest van het jaar krijg je alleen bericht als het ineens goed soarweer dreigt te worden en de school in Nederland is.

Tot slot de EHBO-maillijst. Elk jaar organiseert Randonaero Adventures de EHBO-dag speciaal gericht op deltavliegen. Die is verplicht voor alle instructeurs en hulpinstructeurs, maar ook interessant voor piloten die regelmatig met anderen vliegen en voor bijvoorbeeld liermannen en startofficiers. Iedereen op deze maillijst krijgt daarvoor elk jaar een uitnodiging.
* geeft verplicht aan
Email Marketing Powered by MailChimp